فروش سود مایع

فروش سود مایع؛ با فرمول شیمیایی NaOH، که در حالت مذاب مانند محلول به شدت یونیزه می شود، هیدروکسید سدیم یک محصول "سودآور" است که هزینه کمتری نسبت به پتاس و حلالیت بسیار بالاتری نسبت به آهک دارد. پایه معدنی پرکاربرد کاربردهای بسیار زیاد آن تولید جهانی حدود 65 میلیون تن در سال را توضیح می دهد.

 

m/فروش سود مایع

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت و یا خرید محصولات با ما در ارتباط باشید 

 

سفارش آنلاین

 

تماس با ما

 

هیدروکسید سدیم یک جامد یونی است که از کاتیون های سدیم و آنیون های هیدروکسید تشکیل شده است. وجود این آنیون‌ها است که به هیدروکسید سدیم که با اسیدهای پروتونیک واکنش داده و آب و نمک‌های مربوطه را تشکیل می‌دهد، خاصیت بازی قوی می‌دهد. با اسیدهای قوی، واکنش بسیار گرمازا است:

 

 

 

NaOH({aq) + HCl(aq) ———> NaCl(aq) + H2O

 

 

 

سودا چیست؟

محلول حاصل از انحلال محصول متبلور سودا نامیده می شود که نباید با نام رایج کربنات سدیم (به کربنات سدیم مراجعه کنید) یا حتی سود سوزآور اشتباه گرفته شود. محلول آبی هیدروکسید سدیم را داروسازان «جوش‌شویی» نیز می‌گویند. هیدروکسید سدیم به راحتی با اسیدهای کربوکسیلیک (نک. اسید استیک، استات ها) و حتی با فنل ها (نک: فنل) واکنش نشان می دهد. همچنین با گازهای اسیدی مانند دی اکسید کربن (به دی اکسید کربن)، دی اکسید گوگرد (به گوگرد مراجعه کنید) یا سولفید هیدروژن (به سولفید هیدروژن مراجعه کنید) واکنش نشان می دهد. این واکنش پذیری برای تصفیه گازهای دودکش (ر.ک. سیمان، زغال سنگ) به منظور جلوگیری از انتشار آنها در جو مورد استفاده قرار می گیرد:

 

2 NaOH + CO2 ———> Na2CO3 + H2O

 

هیدروکسید سدیم با واکنش سوزاندن از کربنات سدیم موجود در سنگ معدنی خاص و خاکستر گیاهی به دست آمد:

 

Na2CO3 + Ca(OH)2 ———> CaCO3 + 2 NaOH

 

و استفاده از آهک به دست آمده از کلسینه کردن سنگ آهک. در سال 1789، Nicolas Leblanc فرآیندی را برای به دست آوردن کربنات سدیم از آب دریا اختراع کرد، روشی که جایگزین روشی شد که توسط ارنست سولوای در سال 1861 توسعه یافت. این فرآیندها کاهش هزینه های تولید هیدروکسید سدیم را ممکن ساخت، اما در پایان در قرن نوزدهم، ظهور الکتریسیته منجر به تولید مستقیم آن با الکترولیز آب نمک، با استفاده از فرآیند کلر قلیایی شد:

 

2 Na+Cl– + 2 H2O + 2 e– ———> H2 + 2 Cl– + 2 NaOH

 

امروزه 99 درصد تولید منشأ الکتروشیمیایی به شکل محلول هایی با تیتر حدود 500 گرم در لیتر است که از آن ها هیدروکسید سدیم با تبخیر آب به دست می آید. محصول مشترک کلر است. این وضعیت تولید مشترک گاهی منجر به انحراف در بازار این دو محصول شیمیایی صنعتی اساسی می شود: تقاضا برای یکی ممکن است بیشتر از دیگری باشد. هنگامی که تقاضا برای هیدروکسید سدیم برآورده نمی شود، قیمت ها افزایش می یابد و واکنش سوزاننده استفاده می شود که به لطف ذخایر بزرگ کربنات سدیم در ایالات متحده اجرا می شود.

 

 

 

برای دستیابی به این الکترولیز، لازم است از واکنش بین دو محصول مشترک که با جداسازی بخش های کاتدی و آندی با استفاده از سلول ها انجام می شود، اجتناب شود:

 

- کاتد جیوه که محلول های خالص را در 500 گرم در لیتر می دهد. می توان به غلظت 700 گرم در لیتر رسید.

 

- دیافراگم که محلول هایی با حدود 140 گرم در لیتر، آلوده به کلرید سدیم (حدود 160 گرم در لیتر) ارائه می دهد. این محلول ها باید با رسوب کلرید خالص شده و با تبخیر تغلیظ شوند. محلول های به دست آمده در نهایت (500 گرم NaOH/L) همچنان حاوی 1 تا 2 گرم در لیتر کلرید سدیم هستند.

 

- غشایی که محلول های خالص تولید می کند، اما با غلظت های محدود به مقادیر بین 150 تا 350 گرم در لیتر بسته به ماهیت غشا. این محلول ها باید با تبخیر تا 500 گرم در لیتر تغلیظ شوند.

 

 

 

سلول‌های کاتد جیوه به‌تدریج به دلیل تأثیر زیست‌محیطی جیوه رها می‌شوند و به طور فزاینده‌ای با سلول‌های غشایی جایگزین می‌شوند که انرژی الکتریکی (و بخار) کمتری مصرف می‌کنند و منجر به خلوص بالاتر محلول‌های هیدروکسید سدیم می‌شوند.

 

 بیشتربدانید؛فروش اسید سولفوریک-اثر اسید نیتریک بر فلزات

 

هیدروکسید سدیم علاوه بر اینکه پایه ای است که بیشتر در آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد، در مقادیر زیادی توسط چندین صنعت، عمدتاً به عنوان پایه استفاده می شود:

 

- در صنعت کاغذ که حدود 25 درصد از تولید را جذب می کند. در ساخت خمیرهای شیمیایی بر اساس فرآیند کرافت (یا فرآیند سولفات) به دلیل توانایی آن در حل کردن لیگنین چوب و آزاد کردن الیاف سلولزی که کاغذ را ایجاد می کند، استفاده می شود. همچنین در هنگام سفید کردن خمیر به میزان 30-20 کیلوگرم بر تن خمیر کاغذ استفاده می شود. این عملیات شامل حذف لیگنین باقی مانده با دی کلر است که کلرولینین های محلول در هیدروکسید سدیم را تشکیل می دهد.

 

موارد مورد نیاز

- در متالورژی، به ویژه آلومینیوم، برای تولید آلومینا از بوکسیت با استفاده از فرآیند بایر، که به حدود 30-100 کیلوگرم NaOH به ازای هر تن آلومینیوم تولید شده نیاز دارد.

 

- صابون و مواد شوینده به طور کلی

 

- منسوجات مصنوعی و مواد پلاستیکی خاص؛

 

- مواد شیمیایی.

 

 هیدروکسید سدیم

هیدروکسید سدیم برای تنظیم PH و بازسازی رزین های تبادل یونی تصفیه خانه ها و همانطور که قبلاً برای تصفیه گازهای دودکش اشاره کردیم استفاده می شود. در صنایع غذایی، به تمیز کردن تاسیسات (مدار، بطری)، اصلاح نشاسته، تسهیل لایه برداری (که در آن زمان شیمیایی نامیده می شود) کمک می کند. به عنوان یک افزودنی غذایی (E524)، به عنوان یک تنظیم کننده اسیدیته استفاده می شود که در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود و اگر نمی دانستید، برای درخشش چوب شور استفاده می شود!

 

 برای اطلاعات بیشتر در مورد تری پلی سدیم و اتیلن و قیمت سود پرک و اسید کلریدریک بر روی آن کلیک کنید.

 

استفاده از هیدروکسید سدیم به انرژی های "پایدار" نیز گسترش می یابد:

 

- در کاتالیز ترانس استریفیکاسیون روغن های گیاهی برای تولید بیودیزل استفاده می شود. با این حال، باید به صورت بی آب استفاده شود تا از تشکیل صابون جلوگیری شود.

 

- می توان از آن برای ذخیره انرژی خورشیدی به شکل شیمیایی استفاده کرد. در واقع، واکنش بین نوشابه و آب بسیار گرمازا است. هنگامی که نوشابه رقیق شد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که از انرژی خورشیدی مستقیماً برای تبخیر آب و بازگشت به حالت اولیه استفاده کنید.

 

- واکنش آن با آب و آلومینیوم که باعث آزاد شدن هیدروژن می شود، او همچنین پیشنهاد کرد که یک موتور احتراق داخلی بدون انتشار CO2 کار کند: با این حال، تجزیه و تحلیل چرخه زندگی مربوطه باید مشخص شود.

 

سود سوزآور برای پوست، چشم ها، دستگاه تنفسی و گوارشی تحریک کننده و خورنده است. باید با دستکش، عینک ایمنی و محافظ تنفسی کار کرد. در صورت تماس با پوست، پس از اسفنج کردن با سرکه، باید با آب فراوان (15 تا 20 دقیقه) شسته شود. در صورت تماس با چشم، حداقل به مدت 20 دقیقه زیر آب جاری شستشو دهید.

 

در صورت بلع تصادفی، استفراغ نکنید و در اسرع وقت با اورژانس یا مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید.