بهترین برند کامپوزیت

بهترین برند کامپوزیت؛ اگر در یکی از دندان‌های شما حفره ایجاده شده است ، دندانپزشک شما احتمالاً توصیه می‌کند در اسرع وقت برای جلوگیری از عفونت و استحکام بخشیدن به دندان‌تان، پر کردن را انجام دهید.

 

انواع مختلفی از مواد برای ترمیم دندان استفاده می شود، اما رایج ترین انواع پرکننده ها آمالگام و کامپوزیت (یا رزین کامپوزیت) هستند.

 

آمالگام برای سال‌های متمادی پرمصرف‌ترین ماده بود، اما پرکننده‌های کامپوزیت به دلیل ترکیب ظاهری و دوامشان محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. در این مقاله، ما توضیح خواهیم داد که پرکننده های کامپوزیت چیست، چقدر دوام دارند و چقدر ایمن هستند.

 

پر کردن کامپوزیت چیست؟

پر کردن کامپوزیت ظاهر طبیعی تری نسبت به سایر گزینه ها دارد. مواد کامپوزیت را می توان به گونه ای سفارشی کرد که با سایه دندان شما مطابقت داشته باشد، بنابراین برای هر کسی که به دهان شما نگاه می کند  نمی تواند دندان ترمیم شده شما را از سایر دندان هایتان تشخیص دهد.

 

اما آن ماده همرنگ دندان چیست؟ این مخلوطی از رزین پلاستیکی است که با پرکننده شیشه پودری تقویت شده است. برای انواع ترمیم های دندان مفید است، از جمله:

 

پر کردن

 

روکش ها

 

تاج ها

 

دندانپزشکان همچنین گاهی اوقات از این ماده رزین کامپوزیت برای ترمیم یا ترمیم قسمت هایی از دندان های شکسته استفاده می کنند.

 

بیشتربدانید:بهترین متخصص درمان ریشه–قیمت پرکردن دندان–کشیدن دندان در تهران–لولینگ لثه در تهران

 

سایر مواد پرکننده

دندانپزشک شما ممکن است انتخاب های مختلفی را در مورد مواد برای پرکردن ارائه دهد. در اینجا طریقه قرار گرفتن آنها در برابر یکدیگر می باشد.

 

 پرکننده های کامپوزیت

 از پر کردن کامپوزیت (رنگی دندان) برای ترمیم دندانی استفاده می‌شود که تحت تأثیر پوسیدگی، ترک، شکستگی و غیره قرار گرفته است.

 

انواع متفاوتی از مواد پرکننده دندان در بازار وجود دارد که هر یک از آنها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. شما و دندانپزشکتان می‌توانید یکی از بهترین گزینه‌ها جهت ترمیم دندان‌هایتان را بررسی و در نهایت انتخاب کنید. پرکننده های کامپوزیتی و همین طور پرکننده های آمالگام نقره امروزه بیشترین استفاده را در دندانپزشکی دارند. به این دلیل که پرکننده های کامپوزیتی به رنگ دندان هستند، می توان آنها را با رنگ دندان های موجود کاملا تطبق داد و از نظر زیبایی مناسب برای استفاده در دندان های جلویی و یا قسمت های قابل مشاهده تر دندان ها هستند.

 

مثل بیشتر ترمیم های دندانی، پر کردن کامپوزیت نیز دائمی نمی باشد و ممکن است روزی مجبور شوید که آن را تعویض نماید. کامپوزیت ها بادوام هستند و سال ها دوام دارند و لبخندی زیبا و ماندگاری را به شما می بخشند.

 

دلایل پر کردن کامپوزیت

دندان های بریده شده.

 

بستن فضای بین دو دندان

 

دندان های ترک خورده یا شکسته.

 

دندان های پوسیده.

 

دندان های فرسوده.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

 

قبلی

بعدی

پرکننده های کامپوزیت چگونه قرار می گیرند؟

پر کردن کامپوزیت معمولا در یک قرار صورت می گیرد. در حالی که دندانپزشک دندان را بی حس نموده  است، دندانپزشک اگر پوسیدگی را ببیند در ابتدا آن را از بین می برد. سپس حتما قبل از قرار دادن و پر کردن جدید، فضا خالی کاملاً تمیز و با دقت برای پر کردن آماده می شود. اگر پوسیدگی ایجاد شده به عصب دندان نزدیک بود، از داروی خاصی جهت محافظت بیشتر استفاده می شود. و در نهایت پرکننده کامپوزیت دقیقاً در جای خود قرار می‌گیرد، شکل داده می شود و کاملا صیقلی می‌شود و دندان را به شکل و عملکرد اصلی خود بر می‌گرداند.

 

هنگامی که برای اولین بار پرکننده های کامپوزیت در دندان قرار می گیرند، حساس بودن به گرما و سرما کاملا طبیعی می باشد، اما  در مدت کوتاهی بعد از عادت کردن دندان شما به پرکننده جدید، این حساسیت کم می شود.

 

در پایان راهکار هایی جهت مراقبت به شما داده می شود. اقدامات خوب رعایت کردن بهداشت دهان و دندان، عادات غذایی، و بازدیدهای منظم دندانپزشکی به زندگی پرکردگی های جدید و حفظ کردن آن ها بسیار کمک می کند.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

از چه نوع کامپوزیت برای بازسازی زیبایی استفاده می کنید؟ احتمالاً اکثر شما تصور واضحی از کامپوزیت دندانی زیبایی یا کامپوزیت قدامی دارید. اما آنچه احتمالاً دشوارتر است تعیین این است: کدامیک برای کمک به رسیدن به اهداف شما در مواجهه با همه گزینه‌های موجود مناسب‌تر است؟

 

کامپوزیت ها یک نوع از مواد مصنوعی هستند که به طریقه  ناهمگن با هم مخلوط شده اند و ترکیبی را می سازند که در دندانپزشکی جهت ترمیم کردن دندان های آسیب دیده در اثر پوسیدگی یا تروما و همینطور برای درمان های زیبایی دندان کاربرد دارد. امروز، ما بیشتر بر روی دومین مورد تمرکز می‌کنیم،یعنی بر روی کامپوزیت‌های زیبایی…

 

کامپوزیت های زیبایی بیشتر جهت بازسازی های زیبایی قسمت های  قدامی دندان کاربرد دارد. آنها در نظر گرفته شده اند که مورد توجه قرار گیرند و با ساختار دندان ترکیب شوند و تا آنجا که ممکن است تمام خواص زیبایی شناختی و عملکردی آن را حفظ کنند.

 

انواع کامپوزیت ها بر اساس اندازه ذرات

در حال حاضر، کامپوزیت ها پرمصرف ترین مواد دندانپزشکی در دندانپزشکی هستند، زیرا می توان آنها را در بسیاری از موقعیت ها و با حفظ زیبایی دندان استفاده کرد. با توجه به اندازه ذرات کامپوزیت ها، می توانیم انواع متفاوتی از کامپوزیت ها را تشخیص دهیم.

 

ذرات درشت یا ماکروفیلر: اندازه ذرات بین 0.1 تا 100 میکرون. به دلیل محدودیت های کاربردی و زیبایی شناختی، این نوع دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد.

 

میکرو ذرات  و یا میکروپرکننده ها: اندازه آنها حدود 0.04 میکرون می باشد.این مواد بهترین ویژگی های زیبایی شناختی را به ارائه می دهند، اما در مقابل بارهای اکلوزال و سایش و پارگی مقاومت بسیار کمتری دارند. به همین دلیل کامپوزیت های زیبایی یا قدامی در این دسته قرار می گیرند.

 

هیبریدها و یا میکرو هیبریدها: تولید شده با ذرات کوچکتر و بزرگتر. این ماده ای را به وجود می آورد که عملکرد و زیبایی شناسی را با هم ترکیب می کند. کامپوزیت های یونیورسال که به جهت قابل استفاده شدن در جلو یا خلف به این نام خوانده می شوند، در این دسته قرار می گیرند.

 

نانوذرات و یا پرکننده‌های نانو: به کمک فناوری نانو، از ذرات کوچک‌تری به وجود آمده اند. این نوع کامپوزیت خاصیت های فیزیکی و زیبایی شناختی را بهبود بخشیده است. تمامی کامپوزیت های خط Filtek 3M از فناوری نانو پرکننده استفاده می نمایند.

 

نانوهیبریدها: این گروه شامل تمام هیبریدهای حاوی 0.04 میکرومتر سیلیس تب زا می باشد. آنها خصوصیات مشابهی با گروه فوق دارند اما از این نظر تفاوت دارند که سایش و پارگی آنها ظریف تر است و می توانند حتی براقیت و ساختار سطحی بیشتری را حفظ کنند. اکثر کامپوزیت های قابل روان متعلق به این گروه هستند.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

ماکروفیل چیست؟ ماکروفیل ها اولین کامپوزیت هایی بودند که به بازار معرفی شدند. ماکروفیل ها دارای ذراتی هستند که اندازه آنها بین 10 تا 50 میکرومتر است. این ذرات بزرگ استحکام بسیار خوبی دارند، اما زیبایی ضعیفی دارند. تکمیل و صیقل دادن آنها دشوار است. مشکل پولیش این مواد به دلیل اندازه پرکننده ذرات بزرگ بود زیرا این ذرات، که برخی از آنها به اندازه کافی بزرگ هستند که با چشم غیر مسلح دیده شوند، از ماتریکس رزین “پوسته پوسته می شوند”. در حالی که امروزه هیچ کامپوزیت ماکروفیل پرکاربردی وجود ندارد.

 

نانوکامپوزیت ها چیست؟

چیزی که ویژگی نانوکامپوزیت ها را منحصر به فرد کرده این است که ذرات در کنار همدیگر قرار می گیرند تا نانوخوشه ها را به وجود آورند. این امر به ذرات کوچکتر اجازه می دهد تا با هم جمع شوند و به عنوان ذرات بزرگتر عمل کنند و در نتیجه استحکام، مقاومت در برابر سایش و جلاپذیری افزایش می یابد.

 

مزایای پر کردن کامپوزیت

بادوام هستند

 

ظاهر طبیعی (به رنگ دندان) دارند

 

معمولا در یک بازدید کامل می شود

 

در برابر شکستگی مقاومت می کند

 

می توان از آن برای رفع ایرادات جزئی و آسیب های بزرگتر استفاده کرد

 

فقط حساسیت دمایی کوتاه مدت پس از عمل

 

دندان ها در حین قرار دادن باید بسیار خشک باشند

 

بیشتربدانید:قیمت طرح لبخند–بهترین دندانپزشک عصب کشی–عصب کشی مجدد دندان در تهران–قیمت عصب کشی دندان

 

ویژگی های کلیدی کامپوزیت های زیبایی شناختی

کامپوزیت های زیبایی دارای خاصیت های زیبایی بالایی مثل شفافیت، صیقل پذیری و فلورسانس می باشند. با این وجود، خاصیت عملکردی آنها، مثل مقاومت در مقابل سایش و پارگی و تحمل بار جونده، کمتر از کامپوزیت های خلفی یا جهانی می باشد. ویژگی های این کامپوزیت ها عبارتند از:

 

شما به یک پایان بسیار طبیعی می رسید.

 

آنها را می توان تا براقیت طولانی مدت جلا داد.

 

آنها تغییر رنگ، شکل و اندازه دندان را بدون نیاز به فرز امکان پذیر می کنند.

 

خاصیت ارتجاعی دندان مانند.

 

رادیوپاسیتی

 

ثبات رنگ.

 

آنها طیف گسترده ای از سایه ها را دارند.

 

ویژگی های زیبایی شناختی و بصری کامپوزیت های قدامی

امروزه نه تنها تضمین ماندگاری ترمیم ها مهم است، بلکه ضروری است که کامپوزیت ها نتیجه زیبایی شناختی مطلوبی داشته باشند، به عبارت دیگر، تا حد امکان به خصوصیات طبیعی دندان ها شباهت داشته باشند.

 

چالش اصلی دستیابی به یکپارچگی بین ترمیم ها و دندان های طبیعی مجاور است. برای دستیابی به این هدف، نکته اصلی داشتن درک روشنی از مورفولوژی دندان در حال ترمیم است: رنگ، کدورت، بافت، انتقال نور و شفافیت.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

برای انتخاب کامپوزیت زیبایی شناختی مناسب، مهم است که یک سری ویژگی های نوری را در نظر بگیرید:

 

Hue: اشاره به نام رنگ دارد، که نوع خاصی از طول موج (زرد، آبی، سبز، قرمز…) است که به چشم ما منعکس می شود.

 

کروما: درجه اشباع، مقدار رنگدانه های موجود در آن یا شدت رنگ. در کامپوزیت ها، کروما با شماره گذاری تدریجی از 1 تا 4 کدگذاری می شود که نشان دهنده افزایش درجه اشباع کامپوزیت است.

 

ارزش: بعد رنگی رنگ، به عبارت دیگر، روشنایی یا درخشندگی. همچنین می توان آن را به عنوان توانایی ماده در جذب یا بازتاب نور در نظر گرفت. به مقدار سیاه و سفیدی در یک شی اطلاق می شود که حس نزدیکی یا عمق آن را ایجاد می کند و همچنین مربوط به شفافیت و کدورت است. هرچه این مقدار کمتر باشد، دندان شفاف تر و خاکستری تر است. برعکس، هر چه مقدار بالاتر باشد، دندان سفیدتر و مات تر است. سن نیز می تواند نقش داشته باشد، دندان های بالغ شفاف تر و مینای دندان نازک تر است.

 

Opalescence: این سایه مشخصه مینای دندان در تمام سطح آن است. این یک ویژگی اساسی کامپوزیت های قدامی است، زیرا باعث ایجاد اثرات سرزندگی و عمق در ساختار می شود.

 

فلورسانس: توانایی یک ماده برای انتشار نور در طیف مرئی از طریق جذب انرژی از یک منبع خارجی. هنگامی که دندان ها در معرض اشعه ماوراء بنفش قرار می گیرند، فلورسانس از سفید روشن تا آبی روشن را نشان می دهند که باعث می شود دندان ها سفیدتر و درخشان تر به نظر برسند و شادابی آنها را افزایش می دهد. امروزه اکثر کامپوزیت های قدامی فلورسانس دندان های طبیعی را به خوبی بازتولید می کنند.

 

انتخاب رنگ

 

چالش دوم این است که آنها را غیرقابل تشخیص و غیرقابل توجه کنیم. برای رسیدن به این هدف، انتخاب درست سایه، که دغدغه اصلی در اکثر درمان‌های دندان‌پزشکی است، ضروری است. به نوبه خود، کامپوزیت قدامی ماده ای است که به خوبی با هم ترکیب می شود و به نتایج عالی می رسد.

 

امروزه در بیشتر سیستم های رزین از طبقه بندی VITA جهت شناسایی سایه ها استفاده می شود. که در آن ما می توانیم 4 سایه اصلی را پیدا کنیم:

 

A (قهوه ای مایل به قرمز): ایده آل برای 80? از بیماران.

 

B (نارنجی-زرد)

 

C(خاکستری مایل به قهوه ای)

 

D (خاکستری مایل به صورتی): بیشتر برای شخصیت پردازی استفاده می شود. در اینجا در 5? طبقه بندی شده است.

 

با توجه به طیف وسیعی از کامپوزیت هایی که در بازار دندانپزشکی وجود دارد، بسیاری از دندانپزشکان هنوز کامپوزیت ایده آل خود را برای هر مورد پیدا نکرده اند. در انتخاب کامپوزیت فاکتورهای زیادی وجود دارد که می تواند کلید موفقیت در یک پرکردن یا ترمیم خوب دندان باشد: محل حفره دندان، الزامات زیبایی شناختی و قدامی یا خلفی بودن ترمیم ها و غیره…

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

انواع اصلی و موارد استفاده

کامپوزیت های دندانی امروزه از پرکاربرد ترین مواد استفاده شده در کلینیک های دندانپزشکی می باشند که بیشتر جهت بازسازی های زیبایی قدامی و همینطور جهت پرکردن دندان های خلفی به کار برده می شوند. به دلیل انطباق با نیازهای خاص هر بیماری، تعداد زیادی از کامپوزیت ها با ویژگی ها و طریقه استفاده متفاوت در بازار وارد شده اند و بعضی اوقات انتخاب کردن مناسب ترین کامپوزیت دندان برای هر مورد بالینی کمی دچار سردرگمی می شویم.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

عوامل موفقیت طولانی مدت ترمیم های کامپوزیت

مقاومت فشاری: مقاومت یک ماده در برابر شکستن تحت فشار. این امر به ویژه در ترمیم های خلفی اهمیت دارد.

 

سازگاری و جابجایی: چقدر با دیواره های آماده سازی سازگار می شود؟ دیدن نتایج نهایی خود در رادیوگرافی به نشان دادن میزان موفقیت شما در این زمینه کمک می کند. رسیدگی به ترجیحات شخصی مرتبط است. چقدر می توانید با مواد کار کنید تا به نتایج دلخواه خود برسید؟

 

شفافیت: پرکننده های حجیم باید شفاف باشند تا در یک لایه تا اعماق بیشتر عمل کنند. این امر می تواند مات و آستر را برای جلوگیری از لکه ها و تقلید از دندان طبیعی ضروری کند. بسته به نیازهای زیبایی شناختی و موقعیت در دهان، این می تواند بر انتخاب مواد تأثیر بگذارد.

 

جریان پذیری: مواد به چه راحتی می توانند به دیواره های آماده سازی و کف پالپ جریان پیدا کنند؟

 

انقباض: عامل محدود کننده در اثربخشی طولانی مدت و پیش آگهی یک کامپوزیت، انقباض در حین پلیمریزاسیون است. انقباض منجر به مهر و موم ضعیف حاشیه ای، پتانسیل بالاتر پوسیدگی عود کننده و رنگ آمیزی حاشیه می شود.

 

پولیش پذیری: کامپوزیت های ریز پر شده قابلیت پرداخت بالایی دارند. کامپوزیت های هیبریدی نیز قابلیت پرداخت بالایی دارند. کامپوزیت های نانو پر شده جدیدتر حتی قابلیت پرداخت بیشتری نسبت به هیبریدها دارند. شما ماده ای نیاز دارید که به خوبی جلا داده و درخشندگی و زیبایی خود را در گذشت زمان حفظ کند.

 

نگرانی در مورد مواد کامپوزیت

پتانسیل کامل مواد زیستی کامپوزیت شیشه / سرامیک / رزین ممکن است هنوز به دست نیامده باشد زیرا مواد کامپوزیتی فعلی نمی توانند به طور کامل در برابر محیط تهاجمی حفره دهان مقاومت کنند. مواد کامپوزیت توسط کسانی که آمالگام را به عنوان ماده انتخابی می بینند به دلیل داشتن چقرمگی ناکافی، مدول کم، شکل پذیری ناکافی و مقاومت در برابر سایش ضعیف مورد انتقاد قرار گرفته اند. روش کامپوزیت ها، بر خلاف آمالگام، نیازمند کنترل بسیار دقیق رطوبت است. همچنین پذیرفته شده است که مواد کامپوزیتی به طور کامل پلیمریزه نمی شوند. برخی از محصولات تخریب پلیمر مانند بیس فنل A (یک ماده استروژن)، TEGDMA، فرمالدئید، اسید متاکریلیک و اسید بنزوئیک، از رزین های دندانی شسته شده اند. همچنین نشان داده شده است که ذرات پرکننده منجر به محصولات تخریبی مانند سیلیکون، بور و آلومینیوم می شوند. با این حال، بیشتر این انتقادات نگرانی عمده ای نیستند.

 

مشکلات اصلی مواد کامپوزیتی مانند ترمیم های خلفی عبارتند از: عدم مقاومت در برابر سایش، مدول کم و پلیمریزاسیون ناقص و انقباض پلیمریزاسیون که بر بقای طولانی مدت تأثیر منفی می گذارد.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

مدول الاستیسیته کامپوزیت های دندانی به عنوان یک ویژگی اساسی مهم در نظر گرفته می شود، زیرا ماده ای با مدول پایین به راحتی تحت تنش های عملکردی تغییر شکل می دهد. تغییر شکل الاستیک بیش از حد تحت تنش عملکردی ممکن است منجر به شکستگی ساختار مینای شکننده دندان اطراف شود، یا در عوض، باعث افزایش ریزنشت شود. یک ترمیم کامپوزیت با مدول الاستیسیته بالاتر می‌تواند در سطح مشترک با مینای دندان برای محافظت از میله‌های مینای لبه از شکستگی حمایت کند.

 

استفاده از سیستم‌های کامپوزیت پلیمری/شیشه‌ای یا سرامیکی به‌عنوان ترمیم‌کننده‌های دندانی خلفی که تحت فشارهای بسیار بالاتری نسبت به ترمیم‌های قدامی قرار می‌گیرند، ممکن است استفاده از موادی با مدول الاستیسیته بالاتر را برای به حداقل رساندن خطر شکستگی کاسپ پیشنهاد دهد. مدول الاستیسیته بالاتر و انقباض پلیمریزاسیون کمتر با بارگذاری پرکننده بالاتر همراه با جفت سیلانی قابل قبول طولانی مدت بین پرکننده و ماتریس رزین به دست می آید. مزیت اصلی مواد کامپوزیت زیبایی خوب و استفاده از سیستم های چسبنده است که می تواند کامپوزیت را به مینا و عاج بچسباند.

 

استفاده از مواد کامپوزیت

موادی که در موقعیت‌های پر استرس قرار می‌گیرند باید مواد پر شده (یا موادی که چندین سال موفقیت کارآزمایی بالینی در ترمیم‌های خلفی دارند) باشند که دارای رادیوپاسیتی خوب ترجیحا برابر با مینای دندان باشند. هر کامپوزیت قدامی باید شفافیت خوبی از خود نشان دهد، که در کامپوزیت های کم پر شده یافت می شود. با این حال، چندین ماده به اصطلاح “هیبرید” حاوی پرکننده های بسیار شفاف می توانند نتایج عالی ایجاد کنند.

 

روش پر کردن کامپوزیت

مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد، فرآیند دریافت پرکننده کامپوزیت نسبتاً ساده است و می‌توان آن را در یک بازدید به پایان رساند.

 

دندانپزشک شما ممکن است با انتخاب سایه کامپوزیت برای استفاده در پر کردن در ابتدای ویزیت شروع کند. برخی تحقیقات می‌گویند که بهتر است این تطبیق را زودتر، قبل از خشک شدن دندان‌ها و دهان انجام دهید، که ممکن است بر روشنایی دندان‌های شما تأثیر بگذارد.

 

شما یک شات از یک عامل بی حس کننده برای بی حسی موضعی برای بی حس کردن دندان و ناحیه اطراف آن دریافت خواهید کرد.

 

دندانپزشک مینای دندان شما را سوراخ کرده و قسمت پوسیده دندان شما را برمی دارد.

 

آنها ناحیه را تمیز و خشک می کنند و دندان را آماده می کنند. با آسیب گسترده تر، این ممکن است مستلزم تراشیدن دندان باشد.

 

آنها شروع به لایه بندی مواد کامپوزیت در سوراخ دندان شما می کنند. دندانپزشک از یک نور برای درمان پر کردن کامپوزیت استفاده می کند و آن را ثابت می کند. از آنجایی که کامپوزیت به صورت لایه‌ای اعمال می‌شود، قبل از رفتن به لایه بعدی، از نور برای پخت هر لایه استفاده می‌شود.

 

دندانپزشک دندان را شکل داده و کانتور می کند، سپس آن را پولیش می دهد.

 

دندانپزشک شما بایت شما را بررسی می کند تا مطمئن شود که با ترمیم راحت هستید.

 

پس از آن، ممکن است کمی نسبت به گرما و سرما حساسیت کوتاه مدت داشته باشید، اما باید به سرعت از بین برود.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید

 

پر کردن کامپوزیت قبل و بعد

اگر به درستی نصب شود، پرکننده کامپوزیت چندان متفاوت از دندان واقعی شما نخواهد بود.

 

یک پرکننده کامپوزیت ممکن است میل شما را برای پرکردگی که ظاهر خوبی دارد و از لبخند شما کم نمی‌کند برآورده کند. علاوه بر این، ممکن است از پوسیدگی بیشتر دندان و ضعیف شدن دندان شما جلوگیری کند.

 

دندانپزشک می تواند با شما در مورد گزینه های شما صحبت کند تا مطمئن شود که این بهترین گزینه برای شماست. به این ترتیب، می دانید که از پر کردن خود چه انتظاری دارید.

 

همانطور که می بینید، امروزه زیبایی شناسی به تمرکز اصلی تبدیل شده است و بر دوام اولویت داده می شود. از این رو انتخاب کامپوزیت های زیبایی شناختی یا قدامی که الزامات لازم را برای دستیابی به طبیعی ترین نتیجه ممکن برآورده می کند، اهمیت دارد.

 

برای اطلاع از بهترین برند کامپوزیت با دندانپزشکی دکتر سیمین برنگی تماس بگیرید