هتل های غرب تهران

هتل های غرب تهران


هتل های غرب تهران، تاریخچه صنعت هتل داری مدرن، پر از کارآفرینانی است که تمایل داشتند در مقیاس بسیار بزرگ کسب شهرت و ثروت کنند. اواخر سال 94 هتل اسپیناس پالاس در غرب پایتخت احداث شد. این هتل بزرگ با سالن‌های بزرگ و سوئیت ها و بخش های عمومی خود به عنوان نمونه ای مجلل از هتل‌های غرب تهران معرفی می‌شود، از دیگر هتل های بزرگ و نام آور در آن ایام می‌توان به هتل های زنجیره ای نووتل اشاره کرد. فرانت آفیس یا پذیرش در هتل های غرب تهران مرکز سلسله اعصاب یک هتل محسوب میشود. ارتباطات و حسابداری به عنوان دو فاکتور مهم کاری در فعالیت واحد فرانت آفیس است. ارتباط موثر با میهمانان، کارکنان و بخش های دیگر هتل در ایجاد یک تصویر خاطره انگیز از میهمان‌نوازی اهمیت بسزایی دارد. وقتی شما شروع به درک مفاهیم اصولی کار در هتل های غرب تهران که استاندارد و منظم هستند، میکنید، نقش مهمی را که یک فرانت آفیس (پذیرش) در حفظ این هیجان برعهده دارد به خوبی درک خواهید کرد. پاسخ به سوالات میهمانان در مورد سرویس هتل، درخواست‌های پایان‌ناپذیر بخش بازاریابی و فروش برای کسب اطلاعات دقیق در مورد وجود اتاق میهمان و سوالات بخش خانه داری در مورد رزرو میهمانان از وظایف روزمره ای است که به طور منظم و بدون وقفه از سوی پرسنل فرانت آفیس هتل انجام می‌شود.

هتل های غرب تهران|هتل اورین در میدان انقلاب تهران

عملکرد حسابداری با شیوه پست مدرن در یک هتل و ثبت هزینه ها در ارائه انواع سرویس های میهمان داری بسیار اهمیت دارد. از آنجا که خدمات سرویس رسانی در هتل های غرب تهران، شبانه روزی و بیست و چهار ساعته است. حتی گاهی احتمال دارد میهمانان تمایل داشته باشند حساب های خود را در هر زمان از شبانه روز، روز و شب که مایل باشند، دریافت و تسویه کنند. بنابراین اطلاعات حساب میهمانان، نزد پرسنل مالی فرانت آفیس (صندوق) باید همواره آماده و اطلاعات حساب میهمانانشان به روز باشد. سازماندهی این داده ها، اولویت اول مدیریت فرانت آفیس محسوب می شود.

سطح شاخص های فروش سرویس (تعداد میهمانان ودرامد به دست امده) مبحث مهمی در هتل های غرب تهران در صنعت هتل داری است. فراگیری این اطلاعات جاری برای سرمایه گذاران تجاری و هدایت کنندگان بازار و همچنین دانشجویان و افراد حرفه‌ای در بازار کار ضروری و لازم است.

شاخص های فروش و درامد، موقعیت یک هتل را در فروش اتاق های موجودی به صورت روزانه نشان میدهد. در صورتی که فرصت فروش روزانه از دست برود، دیگر نمی توان آن را برای روزهای آینده تکرار کرد. افراد حرفه‌ای شاغل در سطوح مدیریتی در صنعت هتل داری باید قادر به تجزیه و تحلیل این موضوع که چه کسانی مشتریان آن ها خواهند بود و چرا این گونه مشتریان جذب هتل آن ها خواهند شد، باشند. کلاس های بازاریابی، چگونگی تشخیص خریداران یک محصول یا خدمات خاص یعنی میهمانان بالقوه در یک هتل را آموزش می دهند. در چنین کلاس هایی نشان می دهند که یک بازاریاب حرفه ای چگونه از طریق اطلاعات انسانی(سن، جنس، وضعیت زناشویی و مقوله های شغلی افراد) و اطلاعات روانشناسی (نیروهای احساسی و انگیزشی) بازارهای بالقوه را ارزیابی می‌کند. عامل اصلی در به وجود آمدن مشتری برای استفاده از یک محصول یا سرویس خاص که به دفعات در طی دوره شغلی خود در صنعت هتل داری آن را تجربه می کند، یک مدیر برنامه ریزی باسابقه است.

یک مدیر باید برای سودآوری در شغل خود برنامه‌ریزی کند. این برنامه‌ریزی باید دلایل این که یک مشتری چرا یک محصول یا یک سرویس را خریداری می‌کند و چه عواملی روندهای، نیاز به دریافت تسهیلات اقامتی در میان مشتریان را افزایش یا کاهش می‌دهد را مدنظر قرار دهد. چنین عواملی عبارتند از: افزایش زمان فراغت، توجه به مباحث تفریحی و خوشگذرانی، افزایش درآمد، توجه به مسائل رفاهی، حرکت به سمت خانواده های کوچک تر، افزایش تجربه سفر، روند های گسترده و پیچیده اقتصادی و سیاسی، تغییر ذائقه، فرهنگ و روش زندگی در جامعه، افزایش ضریب ایمنی در هنگام سفر، قوانین تاثیر گذار بر تجارت، کار و صنعت و موارد مشابه دیگر که باعث توجه عمومی به سفر و افزایش راندمان کاری در صنایع وابسته به گردشگری به ویژه هتل داری شده است.

افزایش زمان فراغت به شکل تعطیلات آخر هفته سه روزه، تعطیلات همراه با حقوق، کاهش مدت زمان کاری به 40 ساعت در هفته یا حتی کمتر و بازنشستگی زودهنگام، صحنه را برای رشد صنعت گردشگری و هتل داری در جهان به ویژه در هتل های غرب تهران باز گذاشته است.